Rebeca Bañuls assumix la regidoria de Serveis Socials

Este matí s’ha donat compte d’este canvi en l’organigrama de l’equip de govern. Festes és assumida per l’alcalde.

El passat 6 de juliol, una vegada ja passades les festes patronals i de la Moros i Cristians de la localitat, la regidora que estava al seu capdavant, Rebeca Bañuls renunciava a esta cartera. 20170907_080710En el ple ordinari de hui s’ha donat compte de la seua nova delegació, Serveis Socials. S’ha fet en dos punts. En un primer moment s’ha modificat la representació en la Corporació de la Mancomunitat de Turisme i Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i les Valls, substituït Rebeca Bañuls a Rosa Maria Ferrer. Explicava Enrique Moll, president de la Mancomunitat, que la idea inicial era «ampliar la Corporació perquè estigueren tant la regidora de Turisme com la de Serveis Socials», però el Consell Jurídic Consultiu ha indicat que no és possible perquè «els estatuts marquen de la Mancomunitat marquen clarament que ha d’estar l’alcalde com a membre electe i un/a regidor/a elegit pel ple».

Des de Compromís per Pego, Anna Sastre, ha recordat que Rebeca Bañuls, «en les declaracions que va fer quan va deixar la regidoria de Festes va dir que volia dedicar-li més temps a les altres regidories que té perquè les havia deixat un poc de costat» i han manifestat el seu dubte sobre eixa possibilitat davant el nou encàrrec, ja que consideren que «Serveis Socials també té una càrrega de feina prou elevada».

Este punt ha estat aprovat amb els 9 vots favorables de l’equip de govern (PSPV i Ciutadans de Pego Independents) i les 8 abstencions de l’oposició (Compromís per Pego, PP i Volem Pego).

Després d’este tràmit, l’alcaldia donava compte de la modificació de la delegació de la regidoria de Serveis Socials. L’alcalde, Enrique Moll, simplement puntualitzava que no es donava compte de la nova delegació de Festes perquè «quan un regidor renuncia a una àrea és assumida directament per l’alcaldia», com és el cas de Festes.

2055 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!