Reacció del tripartit pegolí a les manifestacions de Pascual

Els tres líders del govern de l´ajuntament de Pego, Carmelo Ortolà (PP), Ana Aparisi (PSOE) i Joan Carles Cambrils (BNV) han requerit a un advocat que visione el vídeo del programa de televisió en el que Carlos Pascual i José Luís Sánchez Codina (propietari de l´emissora) varen versar manifestacions presumptament delictives sobre les seues persones i altres treballadors municipals. Encara no havien passat 12 hores des de l´emissió del programa “Al Pie del Cañón” de Marina Alta Televisió, quan els tres líders del govern municipal de Pego, Carmelo Ortolà, alcalde de la localitat i membre del Partit Popular, Ana Aparisi, portaveu del PSPV-PSOE i Joan Carles Cambrils, portaveu del BNV, van reaccionar davant les manifestacions presumptament delictives que allí es van expressar per part de l´entrevistat, Carlos Pascual, exalcalde de Pego i per part de l´entrevistador i també propietari de Marina Alta Televisió, José Luís Sánchez Codina.

En un comunicat de premsa remés ahir als mitjans de comunicació poc després de passades les 16.30 hores el tripartit informava dels passos seguits davant els fets ocorreguts i manifestaven:

1. L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Pego va manar alçar Acta Notarial del programa “Al Pie del Cañón”. Aquesta acta es posarà a disposició de la Justícia així com de la Junta Electoral.

2. S’ha requerit a un advocat per a que visione el vídeo i formule les corresponents denúncies per atemptar contra la dignitat, l’honor i demés drets fonamentals que s’han pogut lesionar tant dels polítics esmentats com dels treballadors i demés institucions municipals a les que es va insultar en el programa.

3. En pròximes dates es contestaran en els diferents mitjans de comunicació a les declaracions realitzades, aportant les corresponents dades i proves per demostrar la falsedat de tot el que es va dir en eixe espai televisiu.

4. L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Pego demana a tots els pegolins i pegolines que condemnen expressa i activament les formes empleades pel veí de Pego condemnat a sis anys de presó per delicte medi ambiental i agressió a l’autoritat, Carlos Pascual i el propietari de Marina Alta Televisió i presentador del programa “Al Pie del Cañón” José Luís Sánchez Codina.
711 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!