Ràdio Pego prepara dos ‘Taula Oberta’ per a conèixer els candidats i candidates de Pego

Les 7 persones que encapçalen les diferents formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions municipals. A través d’elles sabrem alguna cosa més de la gent que les acompanya i de les propostes per a la legislatura que ve. Tot dimarts i dijous a ‘Taula Oberta’.
Ràdio Pego ha organitzat els dos ‘Taula Oberta’ d’esta setmana, els de dimarts 5 de maig i dijous 7 de maig, enfocats a conèixer els candidats i les candidates de les 7 formacions polítiques que, en este 2015, es presenten a les eleccions municipals.

Durant la setmana passada i principis d’esta ha estat realitzant entrevistes de, com a màxim 15 minuts, amb Saül Ortolà (Acord Ciutadà), Conxa del Ruste (Compromís per Pego), Irene Sendra (Volem Pego), Carmelo Ortolà (Ciutadans de Pego), Noelia Rodríguez (Ciudadanos), Enrique Moll (PSPV-PSOE) i Ana Ortolà (PP), per a conèixer-los un poc de prop i també perquè ells i elles ens expliquen de qui s’han rodejat en esta candidatura i quines són les propostes per al Pego de la legislatura que ve.

Els ‘Taula Oberta’ s’emeten fora del període electoral que s’inicia divendres 8 de maig i per tant no estan subjectes al temps de propaganda electoral gratuïta que la Junta Electoral assigne a cada formació política depenent de la representativitat que cada partit va obtenir en els anteriors comicis.

Els dos programes s’emetran de 13 a 14 i, excepcionalment es repetiran de 18 a 19h. En el ‘Taula Oberta’ de dimarts escoltarem els tres partits que no formen part de la corporació municipal, és a dir, Ciudadanos, Volem Pego i Acord Ciutadà. En el ‘Taula Oberta’ de dijous Ràdio Pego emetrà les entrevistes realitzades als candidats i a les candidates dels partits que formen part de la corporació municipal: PP, PSOE, Ciutadans de Pego i Compromís per Pego.
884 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!