Pego organitza la II Fira de la tapa «Pego també tapeja»

Les regidories de turisme i CREAMA de l’ajuntament de Pego han organitzat, gràcies a l’èxit de l’any passat, la 2ª fira de la tapa “Pego també tapeja”, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de maig.
La primavera és una època propícia per començar a treure’s capes de damunt. El termòmetre comença a pujar, els colors vius de les flors esguiten els paisatges rurals, els arbres verdegen i comencen a crear l’ombra que es necessita per protegir-se del sol, cada vegada més potent. És el moment en que les terrasses dels bars, restaurants, cafeteries o geladeries comencen a omplir-se perquè dóna gust.

Este és el moment triat a Pego per dur a terme la fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ que enguany arriba a la seua segona edició, segons apunten des de les regidories de Creama i Turisme, donat a l’èxit de la primera edició en què la participació va superar totes les expectatives.
El passeig Cervantes és la ubicació triada per desenvolupar la Fira de la tapa a Pego, justament a l’ombra dels grans plataners i a un dels indrets pegolins on millor corre la brisa —si en fa. La II edició de ‘Pego també tapeja’ comptarà amb una vesprada més que la primera edició. Així, esta s’obrirà al públic divendres 8 de maig, a partir de les 19h., i fins a les 23.00h. Dissabte estarà oberta de 9.00 a 13h., i de 19 a 23.00 i diumenge, 10 de maig, de 13 a 16h.
8 són els restaurants que participen, el mateix nombre que l’any passat: Bondia, Ca Vicent, Seven Pizza, El Moss de Pego, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea i Miracle. El format de distribució de la II Fira de la tapa de Pego repetirà el de la primera edició. Cada bar tindrà la seua pròpia carpa i s’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà de 1.50€ i el de la beguda d’1€. Patrocinen la beguda Estrella Galícia i la distribuïdora Ceresola de Pego.
El guanyador del cartell que publicita la II fira de la tapa ‘Pego també tapeja’, Edu Alcina, rebrà com a premi un tiquet regal que consisteix en una tapa i beguda per a consumir a cadascun dels restaurants participants a la fira.
726 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!