Joan Salvador Sendra, nº4 d’Acord Ciutadà a Pego

La coalició d’ERPV-EU continua donant a conèixer les persones que conformen els primers llocs de la seua candidatura. En este cas es tracta de Joan Salvador Sendra i Sastre ‘Tomasa’, una persona que, segons expliqueen «treballa de sol a sol per a ser pobre».
Abans de la data oficial perquè comence la campanya electoral, divendres 8 de maig, Acord Ciutadà continua donant-nos a conèixer les persones que estan en les primeres posicions de la llista de la coalició d’ERPV-EUPV. En este cas ens presenta Joan Salvador Sendra i Sastre, també conegut per ‘Tomasa’. És qui ocupa el quart lloc de la candidatura Acord Ciutadà a Pego.




Joan Sendra Sastre és pare de família, té 45 anys i, el moment econòmic i laboral actual l’obliga a «compaginar diferents treballs per a aconseguir un sou digne», expliquen des de la coalició.

Segons Sendra «fa vint anys, per les mateixes hores de treball, cobràvem molt més, i amb més garanties laborals. La precarietat i la reducció de sous ens fan treballar sense expectatives d’ascens social ni millora de les condicions laborals», lamenta el nº4 d’Acord Ciutadà a Pego i també afirma que «treballem de sol a sol per a ser pobres».

Una de les propostes que impulsa la coalició ERPV-EUPV, és fomentar el treball digne. Per a fer-ho des de l’Ajuntament de Pego, Sendra proposa que «es valore quan l’ajuntament contracte amb empreses, que els treballadors tinguen contracte d’assalariat i no de autònom i en unes condicions laborals justes».
843 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!