Ràdio Pego participarà dissabte en el programa especial de la XEMV pel Dia Mundial de la Ràdio

Les emissores de la XEMV, xarxa creada sota l’empar de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, realitzarem un programa conjunt en directe, dissabte dia 12, en el que serà la festa de la ràdio, des de la plaça d’Espanya de Sant Vicent del Raspeig. I, com no podia ser d’una altra manera, Ràdio Pego estarà allí, compartint una data tan assenyalada per a les emissores municipals i per a la ràdio en general.


Després d’haver de renunciar a la celebració del Dia de la Ràdio de 2021 per la pandèmia, la XEMV torna a eixir al carrer, i ho fem amb una triple finalitat; commemorar la fita, mostrar el caràcter vertebrador i compromés de les ràdios municipals i subratllar el nostre paper essencial i de servei públic. En edicions anteriors, la XEMV ha fet el programa especial del Dia Mundial de la Ràdio a València, enguany ens traslladem a Sant Vicent del Raspeig perquè la seua emissora celebra 15 anys d’existència. Motiu pel qual serà l’alcalde d’aquesta localitat, Jesús Villar, l’encarregat d’obrir la jornada commemorativa en companyia dels representants del Consell que assistiran a la festa de les ones d’àmbit local.


És precisament la Generalitat, junt amb la FVMP i la XEMV, qui coordina el viatge de les ràdios de titularitat pública cap a Alacant. En total, 35 emissores municipals faran patent el seu esperit vertebrador, de proximitat i de servei públic el Dia Mundial de la Ràdio, oferint un programa especial dues hores, en directe, que podrà ser seguit, a partir de les dotze en punt, a través de les emissores participants i via reproducció en línia, així com per les xarxes socials de les mateixes ràdios.


Amb aquest programa especial, les emissores municipals posarem punt final a tota una setmana especial de la Ràdio, una iniciativa de la Generalitat Valenciana, amb motiu del Dia Mundial, que començà ahir dilluns amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a la tasca que realitzen en el dia a dia les emissores i els seus professionals. Concretament, la Setmana de la ràdio, ha estat organitzada per la Direcció General de Relacions Informatives de la Generalitat, la qual dirigeix Pere Rostoll. Durant estos sis dies s’està realitzant programes especials per part de diferents estacions de ràdio públiques i privades, en directe, arreu de tot el territori de la Comunitat Valenciana.


La festa de la ràdio s’iniciarà a les 11:00 hores de la mà de la Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (FOTUR) i del seu president Víctor Pérez, qui, juntament amb Salva Gómez- DJ i col•laborador de Ràdio Sol Albal i del programa “El Rall” de la XEMV-FVMP-, amenitzaran l’arribada de les persones protagonistes i participants de la jornada. El programa començarà a les 12 i ‘allargarà fins les dos de la vesprada, amb el tancament a càrrec d’un grup musical alacantí.

1175 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!