Ràdio Pego inicia una setmana de sensibilització contra la violència de gènere i per la igualtat

Des d’este matí i durant tota la setmana escoltareu frases a favor de l’eliminació de la violència de gènere i a favor de la igualtat. Ràdio Pego ha comptat amb la col·laboració inestimable de totes les escoles del poble perquè durant tota la setmana pugueu escoltar frases per a la reflexió. També han col·laborat en la campanya algunes emissores de la XEMV i persones anònimes compromeses amb la lluita per la igualtat.

El 25 de novembre és un dia de lluita per eradicar la violència que s’exercix cap a les dones per part dels homes. El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquella trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l’àmbit domèstic i la violació i l’assetjament sexual en l’àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

Enguany Ràdio Pego ha decidit encetar, amb la setmana que desembocarà en el 25 de novembre, una campanya de reflexió sobre esta xacra social que sembla que cada vegada estiga més activa, tot i els múltiples fronts oberts de lluita que hi ha. Així, des de hui dilluns i fins dissabte 26 de novembre, escoltareu aleatòriament missatge en contra de la violència de gènere i a favor de la igualtat entre dones i homes. Uns missatges que, majoritàriament, ens els comuniquen veus joves. I és que Ràdio Pego ha comptat amb la inestimable ajuda dels quatre col·legis de Pego per a dur a terme esta campanya de visibilització del problema.

Per a esta campanya de conscienciació al voltant de la necessitat de denunciar la violència de gènere, també hem comptat amb la col·laboració d’algunes de les emissores de la XEMV. També podreu escoltar veus de persones compromeses amb la lluita contra la violència de gènere i a favor de la igualtat entre dones i homes.

Recordem que el 016 és el telèfon per a estes denúncies. Un telèfon que no deixa petjada en la factura del telèfon i que és gratuït.

4707 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!