Turisme renova la cartelleria de la façana i l’interior de l’oficina de Pego i Les Valls

La Tourist Info de Pego i Les Valls ha actualitzat la seua imatge i torna a reflectir en la seua seu tots els municipis que actualment hi formen part de la Mancomunitat de Turisme: Pego, l’Atzúbia-Forna, La Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera i la Vall d’Alcalà. Esta renovació s’ha realitzat mitjançant el conveni de col·laboració que en 2005 es va signar entre l’Ajuntament de Pego i l’Agència Valenciana de Turisme, un conveni reforçat des què en 2009 la Tourist Info va obtenir la Q de Qualitat.

A les rodalies del mes de juny de 2016 l’oficina de Turisme de Pego i les Valls anunciava que havia renovat la seua imatge digital, entre d’altres per a reincorporar a la pàgina web els municipis de Vall d’Alcalà i Vall de Gallinera que han tornen a formar part de la mateixa des d’enguany.

oficina-turisme-pego_nov2016-01Hui coneixem que l’oficina de Turisme de Pego i les Valls ha renovat la imatge analògica, la que es pot contemplar en visitar la seu física. Ha estat gràcies el conveni de col·laboració que en 2005 es va signar entre l’Ajuntament de Pego i l’Agència Valenciana de Turisme pel qual l’oficina de Turisme passava pertànyer a la Xarxa Tourist Info, un conveni que s’ha vist reforçat amb l’obtenció, en 2009 i posterior manteniment, de la Q de Qualitat Turística.

Així, si visiteu l’oficina de Turisme de Pego i les Valls podreu comprovar com hi ha canvis que milloren l’interior i l’exterior de la mateixa. Així, a principis d’any l’Agència Valenciana de Turisme els hi va proporcionar un moble-mostrador per a atendre els visitants de forma més còmoda i àgil i ara ha sufragat les despeses de la nova retolació que es pot contemplar en les finestres, que inclou els noms de tots els municipis que integren la Mancomunitat de Turisme: Pego, l’Atzúbia-Forna, la Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera i la Vall d’Alcalà.

oficina-turisme-pego_nov2016-02Així mateix, l’Agència Valenciana de Turisme també ha permès actualitzar el vinil del panell amb els carrers del poble i el de senderisme. A l’interior s’ha instal·lat un quadre amb una foto de la marjal que mostra el pont d’entrada a la senda del Salinar.

2234 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!