Ràdio Pego emetrà de l’1 al 9 de març biografies de dones pegolines contades en primera persona

Són relats breus de dones joves i no tan joves que versen sobre el treball, els estudis, les inquietuds o línies d’investigació obertes, de com compaginen feina, cures, consum i casa, entre altres aspectes. L’objectiu és visibilitzar i donar a conèixer models de dona on emmirallar-se. Una representació de la diversitat de les dones de Pego que ens permet comprovar la versatilitat i les destresses que assolixen a casa i fora de casa.

Des de hui 1 de març, i fins divendres 9 de març, Ràdio Pego emetrà una sèrie de biografies de dones pegolines per sumar-se així a la visibilització de les dones. De joves i de no tan joves. Dones que viuen a Pego i dones que viuen lluny. Dones properes que ens expliquen en primera persona aspectes importants del seu treball, dels seus estudis, de les seues inquietuds o de les línies d’investigació que tenen obertes, de com compaginen feina, cures, consum i casa, entre altres aspectes.

Escoltarem enginyeres, farmacèutiques especialistes en farmàcia industrial, empresàries, emprenedores, autònomes, metgesses, jubilades, estudiants, docents i un llarg etc. Una representació de la diversitat de dones que hi tenim a Pego i que ens permet comprovar la versatilitat i les destresses que assolixen a casa i fora de casa.

Totes elles tenen en comú que són dones actives, models de dona on emmirallar-se, biografies de dones properes que es permeten apreciar el valor que aporten a la societat.

Les biografies aniran sonant, aleatòriament, una o dos seguides, des de les 10 del matí fins a les 14 hores i des de les 17 fins les 19 de la vesprada. Normalment s’emetran després dels Serveis Informatius.

D’altra banda, també indicar que el 8 de març, com a acte de suport a la vaga feminista, Ràdio Pego ha decidit que no sonarà este espai creat especialment per visibilitzar les dones i crear models femenins.

1794 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!