Ràdio Pego elegeix abril com el mes del llibre

I per a fer-ho donarà a conèixer el contingut del catàleg d’escriptors i escriptores de Pego que va ser publicat per a commemorar el 75 aniversari de la Biblioteca Pública Municipal. A partir del 4 d’abril i al llarg de tot el mes, dilluns, dimecres i divendres a partir de les 9:30 i les 10 hores en la seua repetició cap a les 17:15 hores, escoltarem que ens expliquen els escriptors i les escriptores de Pego a eixe catàleg.
El 23 d’abril, que enguany cau dissabte, és el Dia Internacional del Llibre. Aprofitant eixa data, Ràdio Pego ha elegit el mes d’abril per a encetar un espai radiofònic, de format breu, dedicat als llibres o més bé, als seus autors i a les seues autores. Un espai radiofònic que pretén donar a conèixer i recolzar als escriptors i a les escriptores de Pego, a partir del catàleg que va ser publicat i presentat a finals de 2010, en commemoració del 75é aniversari de la Biblioteca Municipal de Pego. En aquest catàleg es recullen 17 autors i autores de Pego o amb una forta vinculació amb la localitat que hi practiquen l’escriptura amb més o menys freqüència, però amb molt de gust.

Així, a partir del 4 d’abril, els dilluns, dimecres i divendres pel matí, en la franja horària a partir de les 9:30 i a partir de les 10 i per la vesprada, en la seua repetició, a partir de les 17:15 hores, Ràdio Pego emetrà aquests espais per a celebrar el mes del llibre.
891 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!