Ràdio Pego compta amb un nou aparell per a establir connexions digitals externes

Es tracta d’un audiocodificador que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha cedit en préstec durant 3 anys a Ràdio Pego i a altres ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, la XEMV. Un aparell que, fent ús del senyal d’Internet, permet la connexió digital amb punt extern o amb altres emissores locals, autonòmiques o estatals.

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha fet possible aquesta millora de l’equipament de les emissores de la XEMV per mig d’una subvenció de 25.000 € concedida a la federació per la Secretaria Autonòmica de Comunicació de la Generalitat Valenciana.

El regidor de Comunicació, Ricardo Sendra, ha agraït aquesta aposta per la millora de les emissores municipals.

L’aparell que ha cedit la FVMP a Ràdio Pego és un receptor, l’Ajuntament de Pego completarà l’equip amb un emissor, permetent així a l’emissora municipal donar un important pas cap a la digitalització, la millora de les connexions, i obrint la possibilitat d’emetre des de qualsevol punt del poble amb connexió a internet i també d’emetre en xarxa, en directe i sense retard, junt amb altres emissores.
1071 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!