Ràdio Pego comença el dissabte a emetre en xarxa

Aquesta casa a partir del dissabte, 27 de setembre, incorpora en la seua graella l’informatiu conjunt ‘7Dies’, un informatiu setmanal produït per Aldaia Ràdio per a totes les emissores que formen part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. En l’espai radiofònic participen totes les ràdios que conformen la xarxa, com és el cas de Ràdio Pego. El primer ‘7Dies’ s’emetrà aquest dissabte a les 13’00 hores. La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes és una agrupació voluntària que té entre els seus objectius treballar perquè els ciutadans i les ciutadanes disposen d’uns mitjans de comunicació independents de pressions i consignes polítiques o mercantilismes, focalitzant en l’audiència com a la principal beneficiària de la informació i de la qualitat que es transmet des de les ones hertzianes. Aquest projecte va començar fa més d’un any i cada vegada camina amb més fermesa. La producció de ‘7Dies’ és una prova més que sòlida.

‘7Dies’ és un programa informatiu d’uns 45 a 55 minuts de durada, dins del qual, hi ha diverses seccions en les que es té en compte la realitat comarca, nacional, estatal i, si s’escau, internacional. Hi ha espai per a la reflexió i les notícies contrastades dins el marc de respecte a les creences religioses, les adscripcions polítiques o les posicions de pensament que puguen existir.

En el seu interior podem trobar les següents seccions:

Editorial
Tema de la setmana
Notícies de la Xarxa
Notícies del País Valencià
La foto de la setmana

El ‘7Dies’ suposa la suma d’experiència, informació, creació de nous reptes i coneixement d’altres realitats properes. L’objectiu d’aquesta proposta no és altre que anar sumant, anar fent xarxa, des del prisma de dotar a la ràdio municipal d’un ens fort. Es tracta de fer, encara més, de la ràdio local un mitjà de comunicació de referència.
772 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!