El BNV de Pego critica l’actual situació del carrer Jaume I

El grup nacionalista en un comunicat de premsa remés als mitjans de comunicació expressa que el grup “sempre ha estat d’acord en intervindre en el trama tradicional del carrers i places del poble”, però després d’argumentar-ho recorden que “no varen participar en el paripé d’inauguració de les places noves de Pego que es va fer fa uns mesos” per no estar d’acord en l’execució del projecte. Després de la comunicació per part de Conselleria d’Infrastructures a l’ajuntament de Pego per a informar que havia instat a COMSA, l’empresa adjudicatària de les obres de remodelació de les cinc places, a finalitzar el més aviat possible les obres de l’Avinguda Jaume I de Pego, dites obres continuen paralitzades. És per això que el BNV va remetre un comunicat de premsa als mitjans de comunicació comarcals i locals per a expressar que tot i que la formació nacionalista “sempre ha estat d’acord en intervindre en la trama tradicional de carrers i places del poble, per tal de donar-li més valor a habitatges i comerços de la localitat, aprofitant, al mateix temps, els valors monumentals i típics del Pego històric”, li sembla que el projecte que s’ha dut a terme “no va ser suficientment consultat als veïns”.

D’altra banda, recorden des del Bloc que “l’adjudicació de les obres no va contemplar la realització del projecte per trams” com es va prometre quan es va presentar la idea en el saló de plenaris de l’ajuntament de Pego. Un fet aquest que s’hi s’hagués respectat “no s’hagués perjudicat durant tant de temps als veïns”.

Qualifica la formació nacionalista l’execució del projecte com a “pèssima” i expliquen que hi hagut errades com que “els remats en les façanes estan per a acabar en molts casos, l’enllumenat públic no funciona, el clavegueram en determinades zones fa olor o l’acabat del paviment sembla de segona o tercera categoria”.

El BNV creu que “el retard en l’acabament de les obres en el tram de l’Avinguda Jaume I és resultat de la mala previsió de la Generalitat”, recordant alhora que “el circuit de Fórmula 1 es va fer botant-se fases i garanties i posant diners sobre la taula un darrere l’altre” i compara la situació amb Pego assegurant que “per quatre euros que s’han d’aportar per a pagar l’estudi arqueològic i alguns modificats del projecte original de Pego, la Generalitat posa excuses, sense cap sensibilitat cap als veïns i comerciants locals”.

En aquest punt el BNV es dirigeix directament a la portaveu municipal del PP, Maite Ferrándiz declarant que ella “té una greu responsabilitat” en aquesta qüestió perquè, expliquen des de la formació nacionalista, Ferrándiz “en compte de justificar els 36.000 euros que li paga Ripoll fent alguna cosa útil per al poble, es dedica a tirar balons fora i –assegura en el seu comunicat el BNV- no té cap interès en ajudar a que s’acabe el projecte, per tal de desgastar el govern municipal de Pego”.

El Bloc acaba comentant que “no varen participar en el paripé d’inauguració de les places noves de Pego que es va fer uns mesos” per a protestar pel que acaben d’exposar. Així mateix des del Bloc li demanen “al PP de Pego que canvie la seua actitud i deixe de comportar-se com ho feia quan governava fa anys: començant projectes, quedant-se sense diners, acabant-los malament quan els acabava i empastrant prou tot el que tocaven”.874 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!