El Taller Ocupacional en marxa

Com cada setembre des de fa molts anys aquest servei que depèn de la regiduria de serveis socials obri les seues portes per als seus usuaris. Lectoescriptura, manualitats o excursions són algunes de les activitats que realitzen durant l’any. El Taller Ocupacional a Pego és un servei depenent de la regiduria de serveis socials que fa molts anys que funciona, el que indica, en certa manera, la necessitat de la seua existència. Aquest taller té com a missió principal el desenvolupament personal en distints aspectes de les persones amb minusvàlues, permetent així, en la mesura del possible, una autonomia pròpia com a persona que els permet alhora anar mitigant la dependència de l’ajuda d’una tercera persona. Paral•lelament s’incentiven les relacions humanes dels individus i el desenvolupament de la seua autoestima.

A Pego es realitzen tallers com els de lectoescriptura perquè no es perda l’hàbit i els coneixements ja apresos; també les manualitats són claus per a desenvolupar la psicomotricitat fina. Des del taller també s’organitzen diferents excursions pel poble o els afores, ampliant així els horitzons de l’aula habitual. Enguany estan mirant la possibilitat d’incloure excursions a cavall.

Maribel Ceressola, treballadora social explicava que el Taller Ocupacional està obert a nou usuaris, tot i que s’animen a assistir una vegada ja estiga el curs en marxa. Per a accedir s’ha de passar per la Mancomunitat de Serveis Socials. El taller ocupacional es troba en el carrer Llavador, en l’edifici de l’antic ambulatori.

795 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!