Recursos de Reposició a disposició dels pegolins i pegolines

Fins el dilluns, 29 de setembre (inclòs aquest dissabte), aquelles persones que tinguen una sobrevaloració de terrenys en l’actual ponència cadastral poden passar per l’ajuntament de Pego per a emplenar aquest escrit que facilitarà, si el mateix ajuntament guanya el recurs sobre la ponència cadastral, que puguen reclamar també que es revise la seua liquidació cadastral. L’escrit ha estat redactat pel bufet d’advocats de Juan Martín Queralt.
Des de dilluns passat i fins dilluns que ve, incloent el dissabte, està a disposició de tots els pegolins i pegolines que estiguen afectats per una sobrevaloració de les seues propietats en la ponència cadastral actual, un recurs de reposició que, facilitarà, si l’ajuntament de Pego guanya el contenciós que actualment està en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana contra els valors cadastrals de la seua propietat de la darrera ponència cadastral, que es facilitarà –estàvem informant- que els seus valors també siguen revisats per Cadastre.

Recordem que l’Ajuntament de Pego es va personar sobre aquesta qüestió presentant un recurs contra els valors que es van donar a certes parcel•les del consistori per a recórrer la ponència en si. L’alcalde del municipi, l’independent Carmelo Ortolà explicava que “el que s’està fent actualment, una vegada s’ha passat el cobrament dels rebuts de l’actual ponència cadastral, a través de l’escrit –és a dir, del recurs de reposició-, és que els afectats puguen presentar-se també reclamant eixa liquidació que se’ls ha fet i reclamant-ho per a poder afegir-se i poder-se beneficiar en el cas –com s’ha explicat- que hi haja una resolució favorable del TSJCV que anul•le la ponència cadastral.”

L’antecedent més conegut és el cas de Xàbia. Però en aquest cas la resolució només va afectar positivament a l’ajuntament, sense que la resolució donara pas a què la resta de persones afectades també pugueren beneficiar-se del que havia fallat el tribunal. “Perquè això no passe a Pego, s’ha fet el recurs de reposició”, aclaria Ortolà.

El termini per a poder emplenar i presentar el recurs de reposició que es pot adquirir a la planta baixa de l’ajuntament de Pego està obert fins el dilluns, 29 de setembre, tot i que s’ha disposat que l’ajuntament estiga obert el dissabte, 27 de setembre per facilitar que el major nombre de persones puga arreplegar l’escrit. El recurs que està ha disposició del públic afectat ha estat elaborat pel bufet d’advocats de Juan Martín Queralt, un dels professionals més especialitzat en aquesta tipus de casos, i ha tardat més del compte en estar llest perquè s’han trobat dificultats per a redactar la fórmula adequada.

Fins al moment al voltant de 400 persones ja han arreplegat el recurs de reposició, un recurs fàcil d’emplenar, segons el primer edil, que demana a la gent afectada que passe pel consistori perquè és important de cara al futur tenir aquesta gestió feta.

938 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!