Queixes veïnals a Pego pel soroll que provoca un grup evangelista

Els veïns i veïnes del carrer Sant Blai van presentar a l’ajuntament una queixa formal per les “constants molèsties i sorolls generats per cants, guitarres, tambors i altres d’instruments” utilitzats reiteradament per un suposat grup evangelista. Els veïns del carrer Sant Blai de Pego han presentat a l’ajuntament pegolí una queixa formal per les “constants molèsties i sorolls generats per cants, guitarres, tambors i la resta d’instruments”. Uns sorolls que els veïns asseguren són “continus i periòdics en el temps” i que provenen d’ “un saló per a ús religiós”.

L’alcalde de Pego, l’independent Carmelo Ortolà, va assegurar dilluns que es tracta d’un grup evangelista que realitza les seues activitats en un immoble del carrer Sant Blai i ha generat malestar entre el veïnat pel soroll generat amb instruments al realitzar les seues activitats i reunions.

El consistori va intentar contactar amb el propietari de la casa i, després de l’intent fallit, va arribar a notificar-ho en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). No obstant, abans que es publicara l’anunci (en el BOP de dilluns), el propietari va acudir a la casa consistorial per a informar-se del que succeïa.

L’alcalde va explicar que en estos moments el consistori està en la fase de requerir a l’amo del local que prenga mesures per a evitar molèsties al veïnat. Una solució podria passar per insonoritzar l’immoble. D’esta manera, els cants, les guitarres i els tambors hauran de sonar un poc més baix perquè els veïns del carrer Sant Blai no tornen a mostrar el seu malestar pel soroll.

A més, la Policia Local de manera periòdica pot inclús verificar el soroll i realitzar, si és el cas, mesuraments acústics.573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!