Quatre candidats de la Marina Alta aspiren a entrar en Les Corts

El Comité Nacional del PSPV-PSOE ha aprovat, les candidatures a Les Corts valencianes corresponents a les províncies d’Alacant, Castelló i València. La candidatura per la circumscripció d’Alacant comptarà amb tres representants de la Marina Alta: Consuelo Catalá, Paco Carrió i Pepa Gisbert. A estos tres noms s´ha d´afegir el nacionalista Dimas Montiel, que anirà de número tres en la coalició Compromís pel Pais Valencià. El PP encara no ha triat la seua llista autonòmica. Quan falten poc més de tres mesos per a les eleccions municipals i autonòmiques de maig, els diferents partits van ultimant les seues llistes. Els primers en fer-ho va ser la coalició Compromís pel País Valencià, que va triar de número tres per la província d’Alacant a Dimas Montiel, secretari del Bloc a Dénia.

Esta setmana han estat els socialistes els que han presentat la seua llista autonòmica que contempla fins a tres membres en la província d’Alacant procedents de col•lectius de la Marina Alta. En el lloc número 6 de la llista repeteix Consuelo Català. En el lloc 17 se situa el secretari comarcal, Paco Carrió, que espera entrar finalment al parlament, si els socialistes guanyen i es corren diversos llocs a l´entrar diputats més avançats en responsabilitats de govern. Tanca la llista, l’actual secretària socialista de Xàbia, Pepa Gisbert, que ocupa el lloc 28.

El PP encara no ha presentat les seues llistes autonòmiques, encara que en les darreres legislatures ha tingut com a mínim un representat de la Marina Alta: Manolo Garcia, que accedia al parlament precisament per les mateixes circumstàncies a les que ara aspira Carrió, quan la llista és menejava per l’entrada al govern d’aquells que van en els primers llocs. No obstant, el també edil de Calp forma part del sector de diputats zaplanistes, la qual cosa dificulta la seua entrada en la llista perquè Camps vol un grup parlamentari afí que no el deixe, en ocasions, plantat com a ocorregut en el present mandat. En qualsevol cas, no sabrem els noms fins que els populars no presenten les llistes que continuen, per ara, negociant-se.


891 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!