PSPV-PSOE celebra el sopar d’estiu a Dénia

Els socialistes valencians van celebrar ahir el tradicional sopar d’estiu a Dénia, al que assistiren també representants de Socialistes Pego. La vetllada va ser presidida pel secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig.

Ahir, a la localitat veïna de Dénia es van reunir membres del PSPV-PSOE per a celebrar que el seu partit ha estat la força més votada a la Comunitat Valenciana després de 30 anys i a la província d’Alacant, segons comentava el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Davant els mitjans de comunicació i abans de començar l’acte, el líder dels socialistes valencians, va destacar la gran responsabilitat que té el partit davant els resultats obtinguts en les darreres eleccions. El president, també va afirmar, respecte a l’actualitat política nacional, que, «com més prompte hi haja un acord i no es repetisquen les eleccions, millor». A més, va instar a tots els partits polítics a «que prenguen consciència de la situació».

En la vetllada es van donar cita el secretari provincial del PSPV-PSOE, José Chulvi, el secretari comarcal, Óscar Mengual i nombrosos representants de les agrupacions socialistes de la Marina Alta, entre ells, afiliats pegolins.

Davant de tots ells el president, Ximo Puig, va manifestar textualment que el sopar d’estiu es tracta d’un dia de «confraternitat, de festa i de reconeixement als companys i companyes que han aconseguit una altra vegada que el partit socialista siga la primera força política de la Comunitat».

1334 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!