Nou material de primers auxilis per a les piscines i instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb Acció Urgent, ha dotat les dues piscines municipals –la coberta i la de La Trilladora- de nou material sanitari i de primers auxilis. Es tracta d’una iniciativa duta a terme conjuntament des de les regidores d’Esports i de Sanitat per tal de millorar l’atenció immediata dels esportistes en cas d’accident.

Membres de l’equip de govern i d’Acció Urgent presentaren divendres passat el nou material, a la piscina coberta. Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent va explicar en què consisteix el nou equipament sanitari, que ha estat adquirit per duplicat, per a cobrir tant la piscina climatitzada com la descoberta, que donarà servei també a les instal·lacions esportives de La Trilladora.

Es tracta, concretament, d’una llitera d’immobilització i aparells per a la intervenció immediata en parades cardio-respiratòries. Elements fonamentals, com indicà l’alcalde, Enrique Moll, a l’hora de garantir la millor atenció als esportistes que fan ús de les piscines coberta i descoberta i les instal·lacions esportives de La Trilladora.

Per tal de garantir que els treballadors municipals sàpiguen utilitzar aquest material, Acció Urgent els impartirà un curs el proper 7 de setembre, tal com va explicar el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

La regidora de Sanitat, Alicia Siscar, ha destacat la importància tant de tindre nou material de primers auxilis, com de que el personal de la Regidoria d’Esports estiga formada per a saber utilitzar-ho.

1251 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!