Suma guanya el Premi a la Institució-Empresa de 2019 pel seu procés de transformació digital

L‘organisme tributari de la Diputació d’Alacant ha rebut el Premi a la Institució-Empresa de 2019 de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers pel seu èxit en la transformació digital i en l’ús i implementació de noves tecnologies en el marc de l’Economia Digital.

Aquest guardó, considerat com un dels més prestigiosos del món tecnològic i de la innovació internacional, ha recaigut en anys anteriors en empreses i entitats com Endesa, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació, la Fundació ‘La Caixa’, el BBVA Innovation Center o el projecte WAYRA de Telefónica.

L’institut és la major organització professional tècnica del món, que agrupa en 160 països a més de 420.000 enginyers, científics, tecnòlegs i professionals que es dediquen a l’avanç en la innovació tecnològica i a l’excel·lència en benefici de la humanitat.


Suma Gestió Tributària recollirà el guardó
al mes d’octubre a València, durant la celebració de l’IEEE Day 2019 i la reunió general IEEE de la Regió 8 que engloba a Europa, oest mitjà i Àfrica.

En els darrers tres anys, l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant ha centrat el seu pla estratègic en la transformació digital i la innovació contínua, posant l’accent principalment en l’eficiència, la transparència, la sostenibilitat i la millora de la qualitat del seu servei als ajuntaments i contribuents, a través de la seua divisió d’innovació SumaInnova.

863 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!