Primer contacte de l’Ajuntament de Pego amb el nou director general de Turisme

L’alcalde Enrique Moll i el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, acudiren el dijous passat a la presa de possessió del nou director general de Turisme, Herick Campos. Aprofitaren l’ocasió per donar a conèixer els catàlegs de la nova marca turística «Pego, El Cor de la Marina».

El dijous passat se celebrava a la seu de l’institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invat.tur a Benidorm, l’acte de presa de possessió del director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos. Hi va assistir el president Ximo Puig, qui apostava per una gran aliança entre la Generalitat, els ajuntaments i empreses per afrontar els reptes del turisme i lluitar contra l’intrusisme dins l’àrea de lloguers turístics. D’aquesta manera, el president, considerava que «el turisme és més important que mai» i recordava que aquest sector significa «quasi el 15% de l’ocupació i el 14% del PIB» de la Comunitat.

Durant l’acte, l’alcalde de Pego, Enrique Moll, i el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, aprofitaren l’ocasió per a presentar els nous catàlegs que s’han realitzat en el departament de turisme en el darrer any junt a la nova marca turística «Pego, El Cor de la Marina».

1241 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!