Programes de Garantia social a Pego


Fa dos anys es va posar en funcionament el primer programa de garantia social que està subvencionat per fons europeus. Enguany ja és el segon any que s’imparteix el de l’electricitat. S’ha incorporat el programa d’auxiliar de comerç i venda.
A Pego fa dos anys es va posar en funcionament el primer programa de garantia social que està subvencionat per fons europeus. Aquest primer programa, que enguany ja és el segon any que s’imparteix és sobre electricitat i es dóna a les instal•lacions de l´Institut. Enguany s’ha ampliat aquest tipus de programes posant en funcionament un cicle d’auxiliar de comerç i venda. Lola Paris és la professora d’aquest darrer programa de garantia social.

Al curs d’auxiliar de comerç i venda assisteixen 10 joves, totes elles dones, de entre 16 i 17 anys. Per a elles aquest programa els dóna una oportunitat per a preparar-se a l’hora d’enfrontar-se al món laboral.


Durant aquest curs d’educació no reglada les assistents adquireixen coneixements sobre informàtica, teoria comercial i posteriorment, a partir de maig, una vegada superats els mòduls a l´aula, faran pràctiques per tal de consolidar el posat en marxa durant el programa.

Les sessions del curs sobre comerç s’estan donant a l’antic ambulatori de Pego, ja que l´Institut no tenia infraestructures suficients per a poder acollir aquest programa i a l’espera del nou institut de secundària la regidoria d’educació en col•laboració amb el Creama els ha cedit l’aula d’informàtica.

Les pràctiques en empresa són una part important del programa de garantia social. Aquestes pràctiques és un mòdul de 150 hores que les joves realitzaran en diferents empreses de Pego que són incentivades pels fons europeus.

507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!