El Creama constituirà una associació comarcal d’empresaris


La capitalitat del consorci passa de Pego a Xàbia. El president de la institució destaca la tasca feta a Pego.

El nou repte a què s’enfronta el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (Creama) és la creació d’una associació d’empresaris comarcal. Esta nova entitat actuaria com a vincle d’unió i seguiment de tots els professionals de la comarca per a unir esforços a través de l’intercanvi d’experiències, propostes de formació, xerrades i seminaris. Es tracta dels emprenedors format pel Creama que no es desprenguen de Creama.

El bon funcionament del Creama no ha passat desapercebut a ningú. De fet des d’altres comarques del País Valencià i inclús des d’altres països estan intentant copiar el mètode de treball i l’organització del consorci.

En la reunió també es va desvelar que el consorci tindrà per al 2006 un pressupost d’1.359.754 euros, xifra que suposa un increment de l’11,35% respecte a l’any anterior. Els comptes van ser aprovades per unanimitat, igual que les bases d’execució i la plantilla de treballadors. L’aprovació del pressupost es materialitzarà en un pla d’actuació anual que va ser presentat per la gerent del Creama, Lola Orihuel.

El municipi de Xàbia tindrà la capitalitat del Creama enguany. Així, Xàbia pren el relleu a Pego que ha exercit esta funció en l’últim any. La regidora de Promoció Econòmica de Xàbia, Josepa Gisbert, va arreplegar el testimoni cedit per Pego i va expressar la seua intenció d’estar a la mateixa altura en aquest nou repte «que assumim amb molt de gust». Per la seua banda, l’alcalde de Pego, el popular Carmelo Ortolà, va subratllar l’important paper que juga el consorci de la Marina Alta. Roselló va destacar el treball realitzat, que abraça des de la tasca realitzada pel regidor de l’àrea Joan Carles Cambrils fins a la predisposició de l’alcalde. Roselló també va destacar que l’absència de partidisme en la junta permet al Creama continuar creixent.


489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!