Programació de les Festes de Pego 2007

El tríptic amb la programació de festes de Pego 2007 es repartirà demà a l’Ajuntament de la localitat. L’espera de la signatura del nou regidor de festes, l’independent Ricardo Cabrera, ha obligat el consistori a traure per una banda el llibre de festes amb els articles sobre història, arqueologia, personatges de Pego, entre d’altres i la publicitat dels comerços i indústries del poble i per l’altra, tota la programació amb els actes que hi ha organitzats per a aquestes festes 2007. A la pàgina web de Ràdio Pego avancem la programació que demà podrà consultar tothom que l’arreplegue a l’ajuntament. Dimecres 20 de juny

A partir de les 06:00h. del matí es muntarà el Castell a la Pl. de l’Antic Regne de València i es col•locaran les banderes a la façana de l’Ajuntament.


Dijous 21 de juny

A partir de les 12.00h. Els representants de la Junta Central visitaran les diferents càbiles, a fi de fer oficial el començament de la festa de Moros i Cristians.

22.00h. Sopar-ball al Passeig Cervantes per a tota la gent del CEAM amb un duo.

24.00h. Ball de la filà cristiana capitana CONQUERIDORES al C/ Sant Rafael amenitzat per l’orquestra OSIRIS.


Divendres 22 de juny

Durant tot el dia, obertura de les càbiles.

19.30h. XV DESFILADA INFANTIL DE MOROS I CRISTIANS. Itinerari: concentració a la creu de St. Miquel, C/ Ecce-Homo, C/ Capità Cendra, C/ St. Jaume, C/ St. Agustí, Pla de la Font.

23.30h. ENTRADETA I AMBAIXADA-PARLAMENT. Itinerari: concentració a la Pl. de la Quintana, Avda. Jaume I, C/ Poeta Lorente, Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció, Avda. Alacant fins Pl. de l’Antic Regne de València. PATROCINA: Regidora de Festes.
En acabar, es dispararà CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI al Passeig Reina Sofia.

Al llarg de la nit hi haurà revetlles a totes les càbiles.
01.00h. Ball de la filà mora capitana HA-BEN-SAHINES al C/ Sant Rafael amenitzat per l’orquestra DIAMONDS.


Dissabte 23 de juny

11.00h. DIA DE L’ALARDO. El bàndol cristià i el bàndol moro es concentraran a la Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció. Disparant amb trabucs, els dos bàndols desfilaran fins la Pl. de Jaume I on s’homenatjarà al rei en Jaume I.

20.30h. ENTRADA MORA. Ordre filades: Ha-Ben-sahines, Beduines, Coscolls, Al-Hagamba-Musa, Feixucs i Alaçdrach. Itinerari: concentració al C/ St. Bonaventura, Avda. Jaume I, C/ Poeta Lorente, Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció, C/ St. Rafael i Avda. de Fontilles. PATROCINA: Regidora de Festes.

24.00h. GRAN BALL DE MOROS i CRISTIANS al Polisportiu Municipal amenitzat per les orquestres PATRULLA i PLATINO. PATROCINA: Regidora de Festes.


Diumenge 24 de juny

12.00h. Cercavila de les filades pels carrers de tot el poble.

13.00h. Concentració de les filades al Passeig Cervantes on s’oferirà una PALLORFADA POPULAR. PATROCINA: Regidora de Festes.

20.30h. ENTRADA CRISTIANA. Ordre filades: Conqueridores, Arrapades, Albardins, Almogàvers, Inquisidors i Algarades. Itinerari: concentració al C/ St. Bonaventura, Avda. Jaume I, C/ Poeta Lorente, Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció, C/ St. Rafael i Avda. de Fontilles. PATROCINA: Regidora de Festes.


Dilluns 25 de juny – DIA DEL XIQUET

11.00h. Al Passeig Cervantes tindran lloc AQUAJOCS (tobogans amb piscina, pistes relliscadores, volcans d’aigua, etc). No t’oblides de la tovallola.

18.00h. Gran espectacle d’animació i música per part de “Lucky i cia”.

19.00h. Masterclass d’AEROBIC i HIP-HOP al Passeig Cervantes per a totes les xiquetes i tots els xiquets del poble.

21.00h. Actuació dels distints GRUPS DE BALL DE LES ESCOLES al Passeig Cervantes.

22.30h. VARIETÉS al Polisportiu municipal.


Dimarts 26 de juny

08.30 h. EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DEL SANTÍSSIM ECCE-HOMO. Es baixarà la imatge del Patró a l’altar per a que tots els devots puguen donar-li culte i resar prop d’Ell. Romandrà en l’altar durant tot el matí, fins les 13 hores.

12.00 h. Volteig general de campanes, anunciant la festa de la Sang.

18.00 h. Cercavila per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

19.00 h. PRIMERES VESPRES SOLEMNES DE LA PRECIOSÍSSIMA SANG I EUCARISTIA concelebrada a la Capella del Santíssim Ecce-Homo per la “Germandat Sacerdotal del Santíssim Ecce-Homo de Pego”.

TRASLLAT PROCESSIONAL de la Imatge del Santíssim Ecce-Homo pels carrers Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí, Plaça del Majoral Cendra, Plaça de l’Ajuntament i Parròquia

A la porta de la parròquia, podrem gaudir de les danses que protagonitzaran el grup de danses “Dansaires d’Uxola” en honor al Santíssim Ecce-Homo.

22.00h. Els Dansaires d’Uxola faran una exhibició de balls populars a la Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció.
Tot seguit, en acabar les danses, a la mateixa plaça tindrà lloc un concert per part del la Colla de Dolçaines i Tabalets “La Clandestina”.

22.30h. CONCERT DE FIRA de l’Orfeó de Pego, a l’Església Arxiprestal.

24.00h. NIT DE ROCK amb l’actuació de “LOS REBELDES” al Camp de Futbol “Cervantes”. Aquest grup comptarà amb la col•laboració estel•lar de: JAIME URRUTIA (GABINETE CALIGARI), COQUE MAYA (LOS RONALDOS), AURORA BELTRÁN (TAHÚRES ZURDOS) i JAVIER CASANY (SEGURETAT SOCIAL).

24.00 h. AURORA, que eixint de la Capella del Santíssim Ecce-Homo, recorrerà els carrers de la població. Quedeu totes i tots convidats.


Dimecres 27 de juny – DIA DE LA SANG

07.30 h. Volteig general de campanes i “despertà” per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

11.00 h. SOLEMNE EUCARISTIA concelebrada pels sacerdots de Pego i membres de la “Germandat Sacerdotal del Santíssim Ecce-Homo”. L’Eucaristia serà cantada pel Cor del santíssim Ecce-Homo i comptarà amb l’assistència de les Autoritats Municipal, la Junta Directiva de la Confraria el Santíssim Ecce-Homo, el grup de matrimonis que celebren les bodes de plata i or matrimonials.
En acabar, es dispararà una mascletà a la Pl. de l’Ajuntament.

Tot seguit, els matrimonis que celebren les seues bodes de plata i or portaran les ofrenes dipositades davant l’altar fins la Residència Sant Joan de Déu, per a que els nostres majors que allí viuen gaudixquen d’elles.

19.00 h. Tradicional repartiment de murta, que eixirà de la Parròquia i recorrerà la Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Ecce-Homo.

21.00 h. SOLEMNE PROCESSÓ amb la Imatge del Santíssim Ecce-Homo en la què participaran els Capitans d’aquest any, representants de la Junta Central de Moros i Cristians, la Fallera Major del poble i la seua Cort d’Honor, així com, les Falleres Majors i Infantil de cada falla. La processó seguirà l’itinerari següent: Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Ecce-Homo.
Al finalitzar, es cantarà l’Himne al Santíssim Ecce-Homo a la seua Capella.

En acabar, es dispararà un castell de focs d’artifici a la Plaça de l’Ajuntament.

24.00h. Dispar d’una castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia CABALLER al camp de futbol de “El Clot”.


Divendres 29 de juny

19.30 i 22.30h. Bous al carrer, al Pla de la Font.
Sobre les 24.30h. bou embolat.


Dissabte 30 de juny

19.30 i 22.30h. Bous al carrer, al Pla de la Font.
Sobre les 24.30h. bou embolat.

24.00h. Gala de l’Ajuntament al Polisportiu Municipal amb l’actuació de les orquestres PATO DANIEL i FURIA.


Diumenge, 1 de juliol de 2006 – II TROFEU DE LA FIRA DE COLOMBICULTURA

13:00 h. Concentració al Passeig Cervantes de l’Associació de Colombaires, convidats i autoritats locals.
13:30 h. Acompanyats per la colla de dolçaines i tabalets “La Clandestina” acudiran al DINAR DE GERMANOR al Bar Rafel.

16:00 h. Tindrà lloc la subhasta dels coloms participants en el II Trofeu de la Fira.

18:30 h. Es concentraran a la Seu del Club, al camí de la Sort de les Closses, per a procedir a l’última SOLTA del concurs.

22:00 h. Lliurament de premis i trofeus.
706 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!