Gran partida de Pilota a Festes

Dos professionals de primera fila participaran en una partida d’exhibició a Pego el proper dijous 28 de juny on també jugaran pilotaris pegolins. Acabades les principals competicions esportives ens centren en els actes esportius contemplats a la Fira i que ens porten a la pilota, on els aficionats del municipi continuen gaudint de molt bones notícies. Si fa dos anys es va jugar una partida d’exhibició entre aficionats pilotaris de distints pobles de la comarca i enguany s’ha format un equip de pilota pegolí que ha participat en la lliga autonòmica de raspall després de 30 anys d’absència d’aquest esport a Pego, en la present fira es podrà veure a pilotaris professionals.

Des de l’ajuntament s’ha contractat a l’empresa Val Net, que gestiona als principals pilotaris professionals de la Comunitat, i el proper 29 de juny a partir de les sis de la vesprada podrem gaudir de la millor pilota al carrer Pérez Sala. A les 18.00 hores jugaran els més joves i després hi haurà una partida on estaran dos professionals de primera fila: seran els descartats del trofeu en honor a Vicent Tavallo que està realitzant-se ara mateix. Això suposa que figures de la talla d’Àlvaro, Genovés II, Sarasol, Tino II, Grau, Canari, Solaz, León o Oñate podrien estar a Pego. Tot un luxe.

El cartell encara no se sap perquè, com hem dit, dependrà dels jugadors que es classifiquen per a la final del campionat en memòria del líder de l’Orquestra Montecarlo, un gran aficionat a la pilota tristament desaparegut. En la partida del 28 de juny, la que es jugarà després dels xiquets, hi hauran diversos jugadors professionals barrejats en aficionats del club de pilota de Pego. Aquesta informació l’ampliarem esta nit al programa “Pols i Vent” de Ràdio Pego.

985 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!