Presentació de les activitats de la setmana de la dona


La meitat del món es mira amb la @. Amb aquest lema es presenta enguany la setmana de la dona 2006. Els patrocinis fan possible que la setmana de la dona es duga endavant

“La meitat del món es mira amb l´@” Amb aquest lema s’abandera la Setmana de la Dona de Pego. Avui s’ha presentat la programació que es durà a terme durant tota la setmana i part de la que ve.

En la introducció a la presentació del fullet informatiu, la regidora de la dona, Anna Aparici ha fet història i ha recordat que quan va entrar a l´Ajuntament el 2003 es va trobar que la regidoria de la dona no tenia pressupostos, és per això que va haver de moure cel i terra per poder dur endavant la setmana de la dona. És per això que aquesta Setmana de la Dona, com la de l’any passat s’ha dut a terme gràcies als patrocinis i les col•laboracions.

La setmana dedicada a la dona comença el dia 8 de març, “dia internacional de la dona treballadora”. Eixe dia es donarà a conèixer les guanyadores del III Concurs Gastronòmic de Plats Típics Pegolins. Els premis es lliuraran en les següents categories: millor Arròs amb Crosta a l’estil de Pego, millor Plat de lliure creació i millor Postre típic del terreny. Per la nit a les 10 de la nit es projectarà la pel•lícula “En sus zapatos” protagonitzada per Cameron Díaz i Shirley Maclein.

El cap de setmana ve carregat amb la inauguració el dissabte a les 12 de la nit del Mercat Medieval, un dels mercats medievals més grans de la comarca amb quasi 100 parades amb productes artesanals. Durant tot el dia hi haurà al mercat medieval espectacles de carrer, representació d’oficis tradicionals. El mercat també romandrà obert el diumenge dia 12. Ambdós dies estarà obert fins les 9 de la nit.

I dissabte a partir de les 10 de la nit totes aquelles persones que vullguen poden acudir al Teatre Municipal on actuarà la coplista Maria Vidal. Als i les assistents se’ls entregarà un detall recordatori.

El grup de dones Cabal de Pego ha programat per a la segona setmana dedicada a la dona, una sèrie de xerrades que engloben diferents continguts al voltant del món de la dona.

501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!