Pego finalitza la seua presidència del Creama


Amb una junta general el CREAMA canvia de presidència, Pego deixarà el seu lloc a Xàbia. En aquesta reunió es donarà compte de les activitats de 2005 i es presentarà el Pla d’Actuacions per a 2006.

Avui s’ha celebrat al saló de plenaris de Pego la Junta General de Creama, que al llarg de 2005, ha tingut la seua capitalitat a Pego. Esta és la darrera reunió de la Junta General del Creama abans de que passe al llarg del present any a Xàbia. A la sessió es farà balanç dels projectes desenvolupats al llarg de l’any passat i també es preveu aprovar el pressupost i programes previstos per a 2006. El regidor de Pego responsable del Creama, Joan Carles Cambrils, ha destacat el treball que fa l’oficina per a desenvolupar noves tasques econòmiques a Pego i Les Valls.

Joan Carles Cambrils també ha subratllar la importància de l’oficina de Pego, que ha permès que més de 40 persones trobaren treball i ha ajudat a crear 15 noves empreses.

No obstant, avui a la Junta General es donarà compte, amb una memòria, de la tasca que ha realitzat el Creama durant 2005. En aquesta junta també es presentarà el nou Pla d´Actuació de cara a 2006, un pla que pretén continuar treballant per fomentar el treball de nous emprenedors i de gent que vol crear la seua empresa o s’ha quedat sense treball. A més a més, es continuarà col•laborant amb els comerciants i es pretenen potenciar diferents activitats econòmiques.


412 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!