Premi Bernat Capó

Un total de 12 treballs s’han presentat enguany a la setena edició del Premi Bernat Capó de Difusió de la Cultura Popular. Com l’any passat, les aigües del port de Dénia seran l’escenari pel lliurament del premi. La cerimònia tindrà lloc el proper dia 25, a les 21 hores, als salons del Real Club Nàutic.

Mentre, el jurat va descartant obres. Des d’edicions Bullent han vist amb satisfacció com ha augmentat d’un any a l’altre el nombre de treballs a concurs” . La representant de l’editorial va recordar que el Bernat Capó tradicionalment mai ha estat un concurs amb una alta participació, “ja que són sempre obres amb molts anys de treball i esforç darrere i amb objectiu molt concret, la difusió de la cultura popular”. la portaveu avançava que ja hi ha tres o quatre que destaquen com a possibles guanyadors

Enguany , la fundació Bancaixa no patrocinarà el concurs, després d’haver-ho fet des dels inicis del certamen. En l’acte de presentació del certàmen, el mateix periodista Bernat Capó, fent gala del seu bon humor, va convidar als periodistes presents a que investigaren “perquè Bancaixa ha canviat d’opinió”, tot i que ell pensa que es tracta “d’una qüestió política”. Tot i així, des de l’editorial bullent es va destacar que l’entitat financera ha portat sis anys de patrocini, “pels que sempre els estaran agraïts”.
469 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!