Pregó de Moros i Cristians i Pre-Party 2, demà a Pego

La incòginta al respecte de qui serà el pregoner o pregonera de la festa de Moros i Cristians a pego, serà revelada demà.

Per segon any consecutiu, la Junta Central de Moros i Cristians de Pego ha organitzat el pregó de les festes i el nom del pregoner o pregonera el mantenen en secret perquè volen que siga una sorpresa.

Segons el programa previst, membres de les 13 «filaes» de Moros i Cristians es concentraran a les set i mitja de la vesprada al Passeig Cervantes i des d’allí desfilaran cap a la plaça de l’Ajuntament, acompanyats per l’Agrupació Musical de Pego.

I a les huit i mitja es llegirà el pregó de festes del 2019, des de la balconada de l’Ajuntament. En finalitzar, hi haurà un sopar de germanor a la plaça de Maria Cambrils, amenitzat amb música. La fi de festa està prevista per a les dotze i mitja de la nit, amb revetla inclosa.

Però, abans d’això, es farà la Pre-Party 2 a l’espai veïnal.Un esdeveniment organitzat pel Col·lectiu Antifeixista de La Safor amb la col·laboració de Pego Viu i de Marxuquera Verda. L’activitat començarà amb una xerrada debat, a les cinc i mitja, sobre els «Processos participatius de recuperació del territori. Els casos de Marxuquera Verda i Pego Viu». A més, hi haurà música en viu a partir de les set de la vesprada. Hi actuaran els grups Pulmon Negro, Deshora i Dijella Skalari. També s’oferirà sopar a preus populars.Tot això, a l’espai veïnal de Pego, dissabte de vesprada.


1476 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!