Plymag, l’empresa més menuda candidata al Premi Nacional Pyme de l’Any 2021

Com a guanyadora del premi a la millor Pyme de 2021 de la província d’Alacant, Plymag va passar a la fase estatal que convoquen la Cambra de Comerç d’Espanya i el Banco Santander. En total, hi havia 1.770 empreses espanyoles candidates a entrar en la final, de les quals es va triar tan sols 5 com a finalistes. Y Plymag va ser una d’eixes candidates a la millor empresa de l’any 2021 de tot el territori espanyol.

Les finalistes han estat, a més de Plymag, Biorizon Biotech , d’Almeria; Formas y Envases, de Cantàbria; Seabery Augmented Technology, d’Huelva; i Prodesa Medioambiente, de Saragossa. Les cinc es van donar cita divendres passat a la seu del Banco Santander a Madrid, en un acte en què es va donar a conèixer quina de les finalistes era la guanyadora del Premi Nacional Pyme de l’Any 2021. El jurat, que estava encapçalat pel president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet, va atorgar el premi a l’empresa d’Huelva, Seabery Augmented Technology.


Plymag és una empresa familiar, amb quasi 45 anys d’història, especialitzada en la fabricació d’abonaments i fertilitzants; així com altres productes relacionats amb la nutrició vegetal, com bioestimulants i agronutrients. Té una plantilla formada per una cinquantena de persones i és a elles, i a la seua família, a qui Carlos Feliu, president de l’empresa, ha dedicat aquesta fita.

Foto del web Veintepies.com

775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!