Pego enviarà la setmana vinent un tràiler d’ajuda humanitària per a Ucraïna

Un tràiler de solidaritat que eixirà a principis de la setmana pròxima des de Pego amb els productes que la ciutadania ha estat aportant en les últimes setmanes, a través dels diferents agents que s’han mobilitzat per a ajudar a les persones que estan fugint de l’horror de la guerra a Ucraïna.

Segons ha explicat l’alcalde, Enrique Moll, a través de l’Ajuntament, l’associació de Comerciants, Acció Urgent, empreses, associacions i particulars, s’ha reunit fins a 16 palets d’aliments i productes de primera necessitat que viatjaran des d’ací fins a Wieliszew, localitat polonesa agermanada amb Pego. L’Ajuntament s’ha encarregat de gestionar el transport que farà arribar l’ajuda a la població víctima de la invasió russa. Escoltem a Enrique Moll.

D’altra banda, com ja es va anunciar fa uns dies, Pego està rebent persones refugiades. En un principi famílies ucraïneses van acollir fins a 20 familiars i afins, però, el nombre ha anat augmentant en els últims dies i hi ha la previsió que continue creixent.

933 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!