Pintura, disseny, reciclatge i altres en la mostra de fi de curs del Taller de Creativitat de l’FPA Pérez Ramos

L’exposició es podrà visitar fins divendres 27 de maig de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h., al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego. És recull de les millors obres que han produït els i les alumnes de l’Escola de Persones Adultes de la localitat.
Divendres de vesprada s’inaugurava al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego l’exposició de fi de curs del Taller de Creativitat de l’Escola de Persones Adultes Pérez Ramos. Un recull dels millors treballs que resumixen l’evolució de l’alumnat durant este curs 2015/2016.
Un taller, el de Creativitat, que el seu professor Pepe Pastor explicava que enguany ha ampliat el ventall de disciplines i, durant este curs, «l’alumnat ha pintat, ha fet disseny, ha fet restauració, ha fet reciclatge, inclòs amb objectes com tubs de paper amb els que hem fet làmpades». Amb tot això el que s’ha intentat ha sigut «transformar» el que fins ara havia estat el Taller de pintura i dibuix perquè «la gent es calfe el cap i cree coses diferents», que experimente en altres arts que també permeten a ‘l’artista’ expressar-se.
Considerava Pepe Pastor que, amb este ventall d’opcions artístiques, l’alumnat «s’ha divertit molt» perquè «els crees reptes per veure com poden demostrar la seua creativitat amb altres recursos més enllà de la pintura en pla». També reconeixia que alguns alumnes es creien que «a principi de curs no serien capaços de poder realitzar el que finalment sí han aconseguit», una circumstància que feia animar als pegolins i pegolines a passar pel Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego per veure la mostra que estarà exposada fins divendres 27 de maig. Es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
El regidor d’Educació, José Merí, agraïa «l’esforç que han fet els distints alumnes dels tallers de pintura, dibuix i restauració perquè es nota que tenen molta motivació i creativitat a l’hora de realitzar les obres presentades a l’exposició». Així mateix, Merí avançava que des de la Regidoria d’Educació «continuarem fomentant que els tallers que estan realitzant-se hui per hui continuen endavant, com sempre».

1058 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!