El Pego CF aconseguix la permanència

En l’últim partit i amb l’ai al cor va aconseguir vèncer l’Oliva el passat dissabte amb un resultat de 2-0 al camp Cervantes. Era l’última oportunitat i la van saber aprofitar. Al vestuari pareixia que hagueren guanyat una copa. L’Oliva, per la seua banda, també aconseguia mantenir la categoria gràcies a l’empat de l’Algemesí.
Dissabte de vesprada, en acabar els 90 minuts d’un partit d’infart, la celebració al vestuari del Pego CF sonava a victòria de copa. L’alegria desbordant era, però, fruit de la victòria front a l’Oliva, 2-0, que permetia la salvació matemàtica de la categoria per a la temporada que ve. Aconseguida en l’últim partit de lliga contra un rival directe com l’Oliva, eixa victòria es mereixia l’exaltada celebració de l’equip roget.
Amb els tres punts que aconseguia al Cervantes dissabte passat, el Pego CF, aconseguia la permanència i també situar-se finalment 14é en la classificació del grup III de Preferent, superant en 2 punts a l’Oliva que la jornada anterior el guanyava per 1 punt. Els veïns de la Safor, gràcies a l’empat de l’Algemesí front al Sueca, 1-1, aconseguien també, tot i la derrota al camp roget, mantenir-se en Preferent la temporada que ve.
Esta última oportunitat va ser seguida per multitud d’aficionats que no van voler deixar el seu equip sol en un partit transcendental com el de dissabte. Així, la grada va estar plena de gom a gom, com només passa en els esdeveniments esportius importants. L’ocasió s’ho mereixia. Això sí, els aficionats rogets van haver de compartir les grades amb els olivers que també volien acompanyar el seu equip en una ocasió irrepetible. Per tot açò la Directiva del Pego CF no podia més que afirmar com d’«impressionant ha estat l’acollida de l’afició pegolina per a dir adéu a la temporada i salvar la categoria de preferent».
La Directiva del club roget recordava que s’ha aconseguit eixa permanència «amb un cos tècnic 100% pegolí i amb una plantilla amb un 60% de jugadors pegolins». Esta realitat els duia a afirmar que han aconseguit el que es van proposar en assumir la responsabilitat de dirigir tot el club «que els jugadors del poble tingueren més protagonisme». Per tot l’aconseguit esta temporada la Directiva del Pego CF agraïa «l’esforç dels jugadors, el treball del cos tècnic, el suport de la Regidoria d’Esports, dels patrocinadors de l’equip i dels col·laboradors i, com no, el suport dels socis i aficionats del Pego CF que, en cap moment de la temporada, han deixat d’animar a l’equip».
D’altra banda, la directiva del Pego informa que demà dimarts, 24 de maig de 2016, la Reial Federació Espanyola de Futbol mitjançant l’Escola Nacional d’Entrenadors, realitzarà a Pego una activitat d’actualització per a entrenadors de futbol, d’acord amb el programa següent:

Tema Jornada: Actualització didàctica per a Entrenadors de Futbol

Director: D.Guets Meléndez, Director de l’Escola d’Entrenadors de la R.F.E.F.

Ponents : Seleccionadors i Tècnics de la R.F.E.F.

Data: Dimarts 24 de Maig de 2016

Lloc: PEGO

Horari: 16:00 hores. Camp de Futbol
• Treball Porters
• Treball Defensiu
• Treball Ofensiu.

19:00 hores. Saló d’Actes Casa Cultura
•Plantejament didàctic dels treballs de la jornada

Al finalitzar la jornada , als assistents se’ls entregarà un certificat d’actualització.
1084 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!