Máximo Folqués, Carmen Sala, Néstor Vercher i Cristina Bañuls pugen al pòdium

Un cap de setmana més, l’atletisme pegolí i el Club Dorsal 19 continuen ben forts com ho demostren els quatre pòdiums aconseguits en distintes curses al llarg de dissabte i diumenge. Sense oblidar la resta de corredors i corredores que també participen en les curses populars.
En arribar el cap de setmana els i les atletes del Club Dorsal 19 deixen volar les seues ales, en este cas, els seus peus per recórrer desenes de quilòmetres a prop o lluny. Alguns d’ells i d’elles fins i tot fan complet i participen en les competicions de dissabte i diumenge per mantenir-se a to.

Repassem els resultats més destacats del cap de setmana:

A la I Carrera Popular de Mutxamel en la que es recorrien 5 quilòmetres, Máximo Folqués Lorente va quedar tercer de la classificació general i primer de la categoria Veterà A.

Fins a Confrides es va desplaçar Juansa Miralles que va participar en el Trail Confrides cobrint els seus 21’700 kms en 3h 40′.

Carmen Sala i Vicent Sala van participar en la Mitja Marató d’Almansa (Albacete) i, com ja ens té acostumats i acostumades, l’atleta pegolina del Club Dorsal 19 va tornar a pujar al pòdium. Carmen Sala va quedar tercera en la general femenina i primera en la categoria Veterana C amb 1h 33′ 31”. Vicent Sala cobria el recorregut en 1h 51′ 37” i quedava 15é de la categoria Veterà F.

El XX Circuit a peu de la Marina Alta es disputava este cap de setmana a Pedreguer amb la 25a Cursa Popular Vila de Pedreguer. Allí hi participaven 32 atletes del Club Dorsal 19. L’actuació més destacada, la del corredor Néstor Vercher Morell que aconseguia la segona posició en la categoria Juvenil. La resta de posicions les podeu consultar ací.

En la 25 Cursa Popular Vila de Pedreguer també hi competien les categories infantils, on també hi va haver participació pegolina, destacant la tercera posició de Cristina Bañuls Sendra en la categoria Aleví Femení.