Perillositat de la carretera Pego-El Verger.

l’Ajuntament gestiona que es senyale l’eixida de pego en l’A-7 des de Alacant. Veïns i treballadors de Pego han denunciat la falta de seguretat en el desviació provisional de la carretera de El Verger. Per a fer la variant a Ondara, s’ha substituït el que abans era una recta per tres corbes enllaçades que acaben sobre un pont, i l’escassa visibilitat de l’accés ja ha provocat diversos accidents, que afortunadament no han tingut fins el moment conseqüències greus.
Un veí que viatje del Verger a Pego, per exemple, es veu ficat de colp en tres corbes seguides, i tancades, que supleixen el que abans era una pujada d’escassos metres.

Al contrari és pitjor, ja que de Pego al Verger, les corbes comencen just en un canvi de rasant, per la qual cosa ni es veuen abans d’arribar al pont. També està l’accés per als camions que treballen en la variant, situat just al mig d’una de les corbes.

Pel dia encara és possible adonar-se del perill, ja que hi ha diversos cartells que anuncien de les obres, però de nit, la situació canvia per complet. Un jove de Pego va patir un aparatós accident en les corbes, i ha estat ingressat en l’hospital Marina Alta. I no ha sigut l’únic, encara que la resta d’accidents, per ara, han resultat més lleus, com a eixides de la vorera d’emergència, tocs a les baranes o xocs amb el vehicle que circula davant, diversos cotxes s’han vist implicats.

Per altra banda de València a Alacant, hi ha un cartell en l’autopista A-7 que assenyala l’eixida Oliva – Pego, d’Alacant a València, al contrari, no hi ha cap indicació, i açò porta a molts conductors el destí del qual és Pego a arribar quasi a Gandia per no trobar l’eixida de Pego.

Davant de les queixes rebudes en l’Ajuntament, l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, va remetre un escrit a l’empresa AUMAR perquè indicaren en les seues cartells l’eixida més pròxima a Pego des d’Alacant, que és la de Dénia. Des d’AUMAR van contestar que la competència de senyalització és de la Demarcació de Carreteres de la Comunitat, i des de alcaldia està preparant-se un document per a reclamar a este organisme la senyalització.

457 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!