Per primera vegada Pego omplirà de música els divendres d’octubre el pati de la Casa de Cultura

La regidoria de Cultura ha programat una primera part amb master class d’instruments de percussió, de vent-fusta i vent-metall i una segona amb concerts. Una combinació d’aprenentatge i d’actuacions en directe dirigida a músics, però també a totes aquelles persones amb interés musical. Una programació pensada perquè les famílies gaudisquen del ritme amb l’espontanietat del directe. Les master class són a les 18h. Els concerts a les 20.30 hores.

A ritme de swing i de jazz es mourà Pego els divendres 5, 19 i 26 d’octubre a proposta de la regidoria de Cultura i de la mà del col·lectiu Jazzdara. Després d’assistir a una master class escolar la regidora de Cultura aconseguia materialitzar una idea que feia temps que sobrevolava al departament de Cultura. 

Els divendres musicals al pati de la Casa de Cultura de Pego tindran dos parts. Una primera, amb master class instrumental a les 6 de la vesprada i a continuació, a les 8.30h., un concert de jazz o swing, amb entrada oberta i gratuïta.

A les master class es pot inscriure qualsevol persona interessada en els instruments i, sobretot, músics. Ho poden fer enviant un correu a museus@pego.org

El col·lectiu Jazzdara ja 5 anys que es va constituir. El conformen «una gran quantitat de músics de tot el País Valencià i d’aficionats al jazz i totes les seues vessants», explicava Albert Llobell. Amb ell intenten «escapar la llavoreta de la música moderna allà on van».

Amb la combinació de master class i concert el col·lectiu Jazzdara pretén «donar-li continuïtat a la tasca de donar a conèixer el gènere i educar a la gent a que escolte esta música i, aquells músics que tenen interès en el gènere poder apropar-los esta música, la improvisació i tot el que envolta el jazz», indica Llobell.

Així que, els divendres d’octubre el pati de la Casa de Cultura s’omplirà de ritme, alhora que brinda una oportunitat d’or perquè les famílies, i el públic en general, s’endinsen en el món del jazz

 

1849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!