Pego Viu demana a l’Ajuntament que faça una consulta popular sobre els projectes de Penya Roja i Pego Golf

El col·lectiu ha fet un comunicat de premsa aquest matí, en el qual anuncia que posaran en marxa la consulta popular després de les eleccions si l’Ajuntament no ho ha fet abans. Un text que reproduïm a continuació:

“El col·lectiu per a la defensa i custòdia del territori Pego Viu, després de l’assamblea general celebrada el passat diumenge 26 de març, ha sol·licitat a l’Ajuntament de Pego la realització d’una consulta popular sobre els projectes urbanístics “Pego Golf” i “Penya Roja” que es volen desenvolupar al poble.  
En cas de no poder-se fer abans de les eleccions, el col.lectiu demana un posicionament al respecte per part dels partits polítics, per tal d’organitzar-la després d’eleccions, atès que es tracta d’un tema d’interès per al futur del municipi.
En cas que la majoria d’aquests no vulguen consultar a la població, serà Pego Viu qui s’encarregarà de realitzar aquesta consulta perquè el poble de Pego tinga la possibilitat de decidir sobre aquests projectes que afectaran el seu futur.
Per garantir que la població compta amb la màxima informació i amb fonts contrastades per prendre una decisió fonamentada, Pego Viu organitzarà jornades informatives amb persones tècniques, afectades i amb els diferents partits polítics locals per explicar les diferents perspectives al voltant d’aquests projectes.
Pego Viu vol posar de manifest la importància que té per a la població de Pego decidir sobre una qüestió que afectarà el seu entorn, la seua economia, el seu benestar i el seu futur.
Els responsables del col·lectiu criden a la participació activa de la ciutadania en aquest procés”.
879 Visites
Hola!!