Dorsal 19 ha presentat el Pego Trail i la Volta a Peu

A la Casa de Cultura va tindre lloc ahir dimarts l’acte de presentació de les dues curses que se celebren a Pego en les pròximes setmanes: la Pego Trail i la Volta a Peu.

Va obrir l’acte el regidor d’Esports, Raul Tamarit, qui posà en valor el treball organitzatiu de Dorsal 19, i manifestà un gran orgull perquè Pego compte amb dues curses de pes a la comarca.

El president de Dorsal 19, Vicent Sala, va fer els agraïments a tots els qui s’impliquen en l’organització de les proves i va posar de manifest les diferències entre les dues competicions.

Ferran Siscar va ser qui presentà la quarta Pego Trail, cursa per muntanya que forma part del circuit de la Marina Alta Trail. La prova s’havia de disputar al mes de setembre, però, va ser ajornada després que l’incendi forestal d’agost arrasara la zona per la qual discorria la competició. Finalment, la Pego Trail es farà el diumenge 23 d’abril i constarà de tres modalitats.

Les inscripcions per a participar en la Pego Trail estan encara obertes. Es poden realitzar fins al 19 d’abril en el web mychip.es.

Parlem ara de la Volta a Peu, la degana de les curses d’asfalt que es disputa a la Marina Alta i una de les fundadores del Circuit a Peu comarcal que ha arribat enguany a l’edició número 25. Un fet remarcat per Carlos Siscar Bay, qui va ser l’encarregat de presentar la prova. Es farà dissabte 6 de maig i la cursa dels adults discorrerà per un circuit de 10 quilòmetres, a partir de les sis i mitja de la vesprada.

Les inscripcions per a participar en la 39 Volta a Peu de Pego es fan en el web somesport.com.