Pego Viu celebrarà demà una reunió extraordinària sobre prevenció d’incendis

Des del col·lectiu de defensa del territori han informat aquest matí de la convocatòria d’una reunió que tindrà lloc demà dissabte, dia 27 d’agost, a les sis de la vesprada a l’Espai Veïnal. Una reunió de caràcter presencial a la qual es podrà assistir també de manera telemàtica, a través de Zoom.


Pego Viu afirma que, amb l’incendi de la Vall d’Ebo encara fumejant, toca refer-se i donar un impuls a la prevenció, perquè els grans incendis forestals no són inevitables amb la implicació de totes les administracions, associacions i particulars. És per això que el col·lectiu convoca a la reunió a totes les persones que volen ajudar a evitar aquests desastres i a qui aposta pel ressorgiment d’uns paisatges verds.


En l’ordre del dia hi ha quatre punts, en el primer es parlarà de col·laboració i reforç de l’estructura de l’associació. En el segon es podrà aportar idees i comentar les propostes que han arribat a Pego Viu en els últims dies. En el tercer punt es votarà aquestes propostes i, per últim, el torn de precs i preguntes.


Per a poder participar-hi telemàticament, s’ha de contactar amb Pego Viu a través del correu pegoviu@gmail.com.

573 Visites
Hola!!