Agenda per a gaudir del cap de setmana


Com que és divendres, arriba el moment de repassar l’agenda del cap de setmana, que comença hui divendres a la Vall de Gallinera, amb les festes de Benissili. Aquesta vesprada a les huit, a l’Era de la Font actuarà la Unió Musical de la Vall d’Ebo. Un concert que donarà pas al sopar de cabasset que es farà al carrer Pont. A les deu i mitja de la nit el mag Ferran Mas oferirà un espectacle de mentalisme. I a la mitja nit hi haurà ball amb Paco El Gato.

Les festes continuaran demà dissabte amb l’esmorzar, a les 10 del matí al carrer Pont. On es farà les paelles a la una i mitja. Els xiquets i xiquetes podran gaudir a les sis de jocs populars d’aigua. I a les 20 hi haurà un concert de cambra a l’església, un recital líric amb Maria José Martos. Aquesta jornada del dissabte inclou la processó en honor a la Mare de Déu, a les nou de la nit. En finalitzar, es farà el sopar de cabasset. I, a la mitjanit, discomòbil amb el DJ Gascó.

Per al diumenge, esmorzar de les sobres del putxero a les deu del matí al carrer Pont; batucada a les 12; xopà a la font a les cinc i mitja de la vesprada; jocs infantils a les set; i, per últim, la processó en honor a Sant Pasqual a les nou.

FESTES A BENIAIA
Un altre poble que celebra les seues festes aquest cap de setmana, passat el malson de l’incendi forestal, és Beniaia, on, hui, a les deu i mitja de la nit hi ha sopar popular a la plaça de l’església. I a les onze començarà la vetllada musical amb el DJ Retoret.

Per a demà dissabte, la programació inclou missa i ofrena a la patrona, la Immaculada Concepció, a les dotze i mitja del migdia. A les sis de la vesprada hi haurà teatre a la plaça de l’església i a les set i mitja començarà el tardeig amb la Societat Musical Los Gavilanes.  La processó en honor a la mare de Déu es farà a les nou de la nit i en finalitzar hi haurà sopar popular a la plaça de la Constitució. Per últim, concert a les onze de la nit amb el trio La Trampa.

Per al diumenge hi ha un contacontes, a les onze i mitja del matí, i missa en honor a Sant Antoni de Pàdua a la una.

VIU L’ESTIU A PEGO
I, a Pego, aquesta nit hi haurà música en viu. Dins del calendari Viu l’estiu a Pego, està el concert que oferirà Alma Acústica, amb versions de música espanyola, a les 21 hores al passeig Cervantes.

Aquesta programació inclou una altra proposta per a demà dissabte: l’observació d’aus, a partir de les 9 del matí, a la Marjal, de la mà de Birdwatching Spain.

EVERESTING SOLIDARI

Per al diumenge, recordem, està prevista la celebració de la prova Everesting solidari que farà el ciclista ondarenc José Fornés, per tal de recaptar fons que destinarà a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Haurà de pujar fins a 20 vegades el port de la Vall d’Ebo eixint des de Pego per a complir els més de 8 mil metres que té l’Everest d’altitud. El ciclista arreplegarà donacions de persones que vulguen col·laborar amb la causa, a través d’un compte bancari: “Everesting Xiquet” en el concepte de la transferència al número ES73 0133 5898 2741 0000 1511.

COVA DEL CANELOBRE OBERTA I MÉS…

A més a més, diumenge estaran obertes les portes de la cova del canelobre, a partir de les 10 del matí.

Totes les activitats de l’agenda i més estan detallades en el web de Turisme www.pegoilesvalls.es.
682 Visites
Hola!!