El president de Diputació es reunirà dimarts amb els municipis afectats per l’incendi

Carlos Mazón, ha anunciat que es reunirà dimarts, dia 30, amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Marina Alta i El Comptat afectats per l’incendi de la Vall d’Ebo per a traslladar-los algunes de les mesures de suport que ha posat ja en marxa la Diputació. També té previst comunicar-los altres accions previstes en breu per a minimitzar l’impacte econòmic causat pel foc.

La reunió es farà dimarts a l’Ajuntament de la Vall d’Ebo, on Carlos Mazón anirà acompanyat pel diputat d’Emergències, Javier Sendra, i els de Carreteres, Infraestructures i Medi Ambient; Alejandro Morant, Javier Gutiérrez i Miguel Ángel Sánchez, respectivament. També hi assistirà el director del Patronat Provincial de Turisme, José Mancebo.

Des de Diputació s’ha informat que la diputada d’Hisenda, María Gómez, es va reunir ahir dijous amb una dotzena d’alcaldes de la Marina Alta i del Comtat per a traslladar-los el primer bloc d’ajudes de caràcter urgent que s’ha activat a través de Suma amb l’objectiu d’ajudar-los a pal·liar els danys causats per la catàstrofe.

Mesures com la concessió de bestretes extraordinàries als ajuntaments, així com l’ajornament dels pagament fraccionats i l’ampliació del període de pagament voluntari a la ciutadania.
468 Visites
Hola!!