Pego torna a participar en l’XI Edició del Ral·li Ciutat de Gandia

L’any passat el Club d’Automobilisme de Gandia va comptar amb Pego per a celebrar la I Pujada ‘Vila de Pego’ en substitució de la prova que tenien previst realitzar a Busot. Enguany, Pego torna a estar dins el circuit amb una prova de 23 quilòmetres. L’eixida estarà situada a la CV-712, la carretera Pego – Vall d’Ebo, i es comptarà amb la presència de Santiago Cañizares, ex porter del València CF i actual campió de ral·lis.

L’any passat es va realitzar la ‘I Pujada Vila de Pego’, una prova que es va muntar amb només una setmana de temps per part del Club d’Automobilisme de Gandia. El poc temps es degué a que esta prova va substituir la que s’havia de celebrar a Busot. Després de l’èxit d’aquella cita, però, el Club d’Automobilisme de Gandia ha tornat a incloure Pego en el circuit, en estreta col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego.

La cita amb l’automobilisme de muntanya és este mateix dissabte, 20 d’octubre. La XI edició del Ral·li Ciutat de Gandia està dividida en tres trams. El primer, denominat Benicadell amb 14km 350m, el segon denominat Vall de Gallinera amb 10km 960m i el tercer tram ‘Vila de Pego’, amb 23km 556m de recorregut i considerat per l’organització com el «més complicat».

El tram pegolí, informen des de l’Ajuntament de Pego, «serà a partir de les 16 hores i seran dues passades, fent un reagrupament al passeig Cervantes des de les 17:00 hores, fins 18:00 hores on començara la segona passada». L’eixida estarà situada a la CV-712, a la carretera de la Vall d’Ebo.

La XI edició del Ral·li Ciutat de Gandia és puntuable per al campionat de la Comunitat Valenciana de velocitat i regularitat en totes les seues categories.

Dissabte, la prova organitzada pel Club d’Automobilisme de Gandia comptarà amb la presència de Santiago Cañizares, ex porter del València C.F i actual campió de ral·lis de la Comunitat Valenciana, segons ha desvelat l’Ajuntament de Pego.1374 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!