Pego tindrà un parc per a activitats d’educació viària

L’Ajuntament ha anunciat que construirà un parc dedicat a l’educació viària a l’avinguda Blasco Ibáñez. Es tracta d’una rèplica reduïda de la via urbana, la qual compta amb tots els elements propis: senyals, semàfors, passos de vianants, glorietes, illetes, tanques, etc. un espai lúdic-pràctic en el qual xiquets i xiquetes coneixeran les normes per a vianants i conductors i comprovaran la importància de respectar-es.


Aquest nou espai estarà a l’avinguda Blasco Ibáñez, al costat del col·legi Ambra. Les obres començaran en els pròxims dies i estan pressupostades en 158.881,69 euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de Pego. Segons les previsions de l’equip de govern, el parc estarà preparat en dos mesos per a albergar els cursos a impartir-hi per part de la Policia Local.


L’alcalde, Enrique Moll ha comentat que considera necessari que els xiquets i xiquetes sàpiguen de seguretat viària perquè poden evitar-se accidents». A més el primer edil assenyala que «ells i elles seran els conductors del futur» i la intenció és que «en eixe futur predomine la conducció cívica per damunt de tot”.

478 Visites
Hola!!