El lliurament de premis de les Falles 2022 es farà al teatre municipal

Entrem en la recta final de les Falles 2022 en companyia del mal oratge. La pluja i el vent han deslluït la programació d’enguany, però la festa continua dins de les carpes i casals.

Hui divendres les comissions de La Font, Convent i Plaça i Natzaré es preparen per a viure un moment clau com és el lliurament dels premis de 2022. En un principi estava previst que l’acte tinguera lloc a l’escenari que l’Ajuntament ha habilitat a la plaça del Mercat, perquè la casa consistorial està en obres i no es pot fer servir els balcons. Però, les previsions apunten a que hui continuarà plovent, així que l’acte de lliurament dels premis es farà dins del teatre municipal en finalitzar l’ofrena a l’Ecce Homo.

L’ofrena serà a les sis de la vesprada i en cas que ploga s’ha pensat una alternativa a la desfilada pels carrers, com és acudir directament al Convent, on es troba enguany el santíssim Ecce Homo, i fer una ofrena adaptada a l’adversa situació meteorològica que està acarnissant-se amb les Falles.
Donades les circumstàncies falleres i fallers podran assistir sense la vestimenta de gala per a protegir-se del fred i la pluja.

PREMIS ALS NINOTS DE LA TRILLADORA

Aquest matí un jurat faller ha visitat el monument de l’Escoleta Municipal “La Trilladora”, que han fet els xiquets i xiquetes amb l’ajuda i col·laboració de les seues respectives famílies. La directora del centre, Dolo Sendra Piera ha explicat que en aquest curs compten amb 65 alumnes de 0 a 3 anys, qui han preparat una falla dedicada als contes. El monument ha estat muntat dins del pati, a cobert per a protegir els ninots de la pluja.

Familiars i jurat han visitat aquest matí l’escoleta i s’ha triat els ninots que consideraven més destacats. Escoltem la directora.

938 Visites
Hola!!