Pego tindrà al pavelló un punt de vacunació massiva

Actualment s’està organitzant al pavelló municipal un punt de vacunació massiva, segons ha avançat la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, qui visita hui les instal·lacions de Llunàtics a Dénia on s’està vacunant massivament a la població de la Marina Alta des de fa un parell de setmanes. Una visita per tal de conéixer el sistema organitzatiu

L’alcalde, Enrique Moll, ha indicat que s’ha produït la visita del comissionat de Sanitat, així com representants de Marina Salut i del Centre de Salut de Pego amb la finalitat de concretar el punt de vacunació i traslladar a l’Ajuntament les necessitats infraestructurals per a dur a terme el procés d’immunització en la localitat de Pego.

Moll ha indicat que segons l’acordat es prepararà el pavelló per a la vacunació de fins a 100 persones simultàniament. El material amb què l’Ajuntament dotarà aquest punt, per ara, és moqueta per a protegir el pis del pavelló, taules i cadires. Sanitat encara no ha confirmat en quina data començarà aquesta vacunació massiva a Pego.


VACUNACIÓ EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Pel que respecta al procés de vacunació en la Comunitat Valenciana, fins ara, segons les dades que ofereix la Conselleria de Sanitat, s’ha administrat 1.079.226 dosis de la vacuna contra el coronavirus. Han rebut, almenys una dosi, 792.634 persones, i compten amb les dues dosis 286.592 persones.

 

1008 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!