Comunicat de la Regidoria de Sanitat (09/04/2021)

Avui, i com és habitual en les últimes setmanes, des de Salut Pública ens informen que la situació a la comarca és de tranquil·litat. Hi ha alguna pobles amb alguns casos puntuals, però amb una incidència en general baixa.

Cal dir, que no podem baixar la guarda, ja que les conseqüències d’aquestes pasqües es veuran reflectides en les dades dels pròxims 8 o 9 dies.

Pel que fa a l’hospital Marina Salut ens han informat que a hores d’ara hi ha 1 pacient ingressat a l’UCI i 3 a planta malalt de Covid-19 i en els centres d’atenció primaria la situació és tranquil·la.

Aquesta setmana a la nostra comarca s’han inoculat al voltant d’unes 4500 vacunes a persones de 75 i 79 anys, que san vacunat als seus centres de salut de referència i de 64 i 65 anys que s’han vacunat a l’edifici de Llunàtics a Dénia.

La pròxima setmana es vacunaran als de 62 i 63 anys i de 75 anys cap avall.

Respecte a la nostra població, en aquests moments hi ha 3 positius per Covid-19. Una bona notícia és que aquesta setmana ens ha visitat el Comissionat de Marina Salut per a visitar el Pavelló Municipal, que serà el lloc cedit per l’Ajuntament per a la vacunació massiva i així, poder adaptar-lo per a aquesta.

Encara no sabem quan serà el torn de la nostra població, tot dependrà del nombre de dosis que arriben de la vacuna.

Tot i això, estem molt contents, ja que és un pas més per a eixir d’aquest malson, ja que l’única solució és la vacunació. Tan sols ens queda esperar l’arribada de les vacunes, esperem que siga com més prompte millor i així puga’m continuar la nostra vida amb la màxima normalitat possible.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

675 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!