Pego s’uneix a la xarxa d’Aules Universitàries de la UA

Pego compta ja oficialment amb una aula universitària, que va ser inaugurada dissabte passat pel vicerector de Llengua, Cultura i Esports de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés. En l’acte inaugural, l’alcalde, Enrique Moll, i el vicerector van descobrir la placa commemorativa, acompanyats per la regidora de Cultura, Laura Castella, el regidor de Turisme i Comerç, Ricardo Sendra, i la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA, Mar Iglesias.

Tal com va assenyalar Laura Castellà, l’Aula Universitària propiciarà una relació estable entre el municipi i la institució acadèmica i servirà per a desenvolupar a Pego activitats culturals, formatives i divulgatives, com a conferències, teatre, exposicions o cursos i tallers de diferents matèries.

La Universitat d’Alacant compta amb un total de 26 aules universitàries per ara, entre elles, a més de Pego, hi ha altres dos a la Marina Alta; una al Ràfol i l’altra a Orba.

El vicerector va agrair la col·laboració del municipi de Pego i destacà els objectius de la xarxa d’aules universitàries de la Universitat d’Alacant.

L’alcalde va ser l’encarregat de tancar l’acte, donant les gràcies a la UA per afegir a Pego a aquesta xarxa.
Després de descobrir la placa, els membres del consistori i els representants de la universitat, es van traslladar al teatre municipal per a assistir a la representació de l’obra Las Tesmoforias, per part del grup de teatre de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant. Primera de les activitats d’aquesta col·laboració, que ha estat inclosa dins de la programació del Dia Internacional de la Dona.
1091 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!