Pego senyalitza com arribar als principals monuments del municipi

Aquesta senyalització va acompanyada d’un mapa general de Pego situat a la Plaça de l’Ajuntament on es destaquen, en conjunt, tot els llocs d’interès a visitar. I per a aquelles persones que vullguen realitzar rutes senderistes, ara ho tindran més fàcil ja que podran consultar els PR en un altre panell informatiu situat a l’exterior de l’Oficina de Turisme.
A partir d’avui, la gent que visite Pego, per motius turístics o de qualsevol altre tipus, serà sabedora de com arribar als monuments més rellevants de la localitat, ja que durant aquest matí s’ha procedit a instal•lar, en llocs claus, senyalització específica que indica com arribar a peu als monuments més emblemàtics de Pego com són les dues esglésies, el Convent o la Casa de Cultura, entre d’altres, segons assenyalava la tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor.

Una altra de les senyalitzacions es troba a la Plaça de l’Ajuntament. En aquest lloc tan estratègic s’ha optat per “posar un croquis, un mapa de tots els monuments senyalitzats dins el centre històric perquè la gent es puga ubicar”, explicava Mayor.

Aquestes senyals, ja s’indicava anteriorment, estan dissenyades perquè els i les visitants arriben passejant als edifici més destacats de Pego, tot i que admetia la tècnica de turisme, que “hi ha algunes senyals que si que són correctes per a anar en cotxe”.

Aquesta senyalització ha estat finançada en un 30% per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego i en un 70% per una subvenció de la Conselleria de Turisme a través de les ajudes Ruralter Paisatge. Un import total que ha permès incloure dues senyalitzacions més, d’una banda, un panell de rutes senderistes pel terme de Pego que està situat a l’exterior de l’oficina de turisme i a prop del Convent una altra senyalització que indica per on accedir a l’inici de les distintes rutes incloses en el PR-58.562 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!