Pego s’adhereix a la xarxa gastroturística de la Comunitat Valenciana

La setmana passada l’Ajuntament de Pego transmetia a la Generalitat Valenciana el seu interès de sumar-se a la xarxa i a la seua marca «L’exquisit mediterrani» i la voluntat de contribuir a la conservació, foment i promoció de la gastronomia com a recurs turístic de primer ordre i producte turístic d’excel·lència.

El regidor de l’àrea de Turisme, Ricardo Sendra, ha informat que aquesta iniciativa servirà per a donar més difusió i facilitar el coneixement global dels esdeveniments gastronòmics que se celebren a Pego al llarg de l’any, a través de les diferents plataformes de la xarxa .

El manifest signat per l’alcalde, Enrique Moll, expressa que «l’Ajuntament de Pego té interès en el foment i promoció del turisme gastronómic com a element de posicionament i diversificació turística i d’impuls dels sectors econòmics que integren la gastronomia mediterrània de la Comunitat Valenciana».

A més, l’ajuntament es compromet a participar en els objectius i estratègies de la xarxa gastroturística, amb l’objectiu de contribuir a la cohesió i de les accions que es du a terme al llarg del territori de la Comunitat Valenciana i en tots els àmbits d’actuació, així com a reforçar la difusió de la marca «L’exquisit mediterrani».

Així doncs, el consistori i Turisme Comunitat Valenciana es coordinaran a l’hora de donar difusió als esdeveniments gastronòmics locals, com són les Jornades de l’arròs bomba i bombó de Pego, la Fira i la Ruta de la tapa i la Setmana gastrocultural de l’arròs: Festa de la sega.

1364 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!