Pego rep noves ajudes per a la promoció del comerç

La subvenció, que ascendeix a 10.000 euros i que ha estat concedida a la Xarxa AFIC, es destinarà a la promoció del comerç local en la present anualitat. Esta subvenció econòmica porta aconseguint-la Pego des de l’any 2005, quan es va incorporar a la xarxa AFIC de la Comunitat Valenciana. Al mateix temps, la Diputació d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Pego una subvenció de 7.000€ per a sufragar part de la Fira de Comerç, que en enguany arriba a la suea huitena edició.
En un temps en què l’economia és protagonista, dia sí dia també, en tots els mitjans de comunicació quan es tracta de macroeconomia i, de vegades també, de microeconomia; quan és un tema recurrent en cada taula, en cada trobament; notícies com les que anem a donar són d’agrair. Si dimarts donàvem compte de la subvenció de més de 85.000 euros a través del programes d’ocupació com el Pamer, Emcorp i el Salari Jove, que havien ocupat durant uns mesos a 21 persones de Pego. Avui parlem d’unes altres subvencions, un tant més indirectes, però també d’importància pel que poden revertir, en aquest cas al comerç local.

Com una formigueta, l’Agència Creama-Afic de l’Ajuntament de Pego no para d’escrutar cada Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, cada Butlletí Oficial de la Província i altres organismes per no deixar passar ni una convocatòria de subvenció. I eixa feina, cada any, dóna els seus fruits. El cas que ara ens ocupa parla de dos ajudes públiques, una per part de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç i l’altra de la Diputació d’Alacant.

La primera, ha estat a través de la Direcció General de Comerç i Consum, que ha concedit a Pego una subvenció que ascendeix a 10.000 euros per a la seua xarxa AFIC. Aquest muntant econòmic es destinarà a la promoció del comerç local en la present anualitat.

La subvenció, tramitada per l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials de Pego en la convocatòria de 2011, porta aconseguint-la Pego des de l’any 2005, quan es va incorporar a la xarxa AFIC de la Comunitat Valenciana. Així, aquest és el sisé any consecutiu en què l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials de Pego obté una ajuda d’aquest tipus, destinada a la promoció de les àrees comercials urbanes i a sufragar distintes accions de promoció del comerç local que es desenvolupen al llarg de l’any al municipi.

Gràcies a aquesta subvenció, des de l’Ajuntament de Pego es dóna resposta a les necessitats del comerç de la localitat, a l’hora de prestar-los suport en determinades actuacions que redunden en benefici del xicotet comerç, com són les campanyes d’acció comercial, l’edició de fullets o les actuacions comercials concretes per a animar les compres en els establiments de la localitat, entre d’altres.

Aquesta ajuda és una més de les subvencions tramitades amb èxit per part de la Xarxa AFIC-Creama de Pego, a fi de continuar en la seua tasca de suport als establiments comercials locals.

Al mateix temps, la Diputació d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Pego una subvenció de 7.000€ per a sufragar part de la Fira de Comerç, que en enguany celebra la huitena edició l’últim cap de setmana d’octubre -28, 29 i 30 d’octubre-, i per a poder realitzar jornades de motivació empresarial.

573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!